Website en nieuwsbrief

Sinds enige tijd is de projectwebsite parklaan.ede.nl live. Op deze website is vanaf nu de belangrijkste achtergrondinformatie en meest actuele nieuwsberichten rondom project Parklaan te vinden. Denk hierbij aan de informatie rondom vergunningsaanvragen, ontwerptekeningen en een kalender met geplande werkzaamheden. De komende paar weken zal de website nog verder aangevuld worden met andere relevante documenten. Ook is er de mogelijkheid om jullie aan te melden voor de nieuwsbrief via https://parklaan.ede.nl/nieuwsbrief.

Eind volgende week zal de eerste editie verstuurd worden. Naar verwachting zal Het projectteam belangstellenden zo’n 4 tot 6 keer per jaar middels deze wijze op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.


 Fietsroute Parklaan

Ondanks alle beschikbare informatie over de aanleg van de toekomstige Parklaan zullen veel bewoners nog geen concreet beeld hebben van hoe deze route nu precies gaat lopen.
Maar sinds kort heeft Allard Bijlsma (https://www.allardbijlsma.nl/) een fietsroute inclusief audiotour ontwikkeld, die zowel virtueel als echt op de fiets te doen is.
Door deze fietstocht te rijden, krijg je een goede indruk van de nieuwe Parklaan die zal lopen vanaf de rotonde in de N224 (Pannenkoekenhuis), via het kazerneterrein, de Klinkenbergerweg, de Bennekomseweg en die onder de A12 door gaat bij Hoekelum en tenslotte zal aansluiten op de A12 ter hoogte van de Dr. Willem Dreeslaan.
Als je onderstaande link clickt, krijg je alle informatie in beeld, met dank aan Allard Bijlsma.

https://izi.travel/nl/804b-ede-parklaanroute/nl#tour_details_first

Bestuur BVK