Bergansiuskazerne

WJ vastgoed heeft afgelopen week in combinatie met haar partner “Reek Real Estate Investments” de Bergansiuskazerne in Ede aangekocht.

Dit historische pand gelegen op de Prins Maurits Kazerne zal ontwikkeld worden tot 24 woningen met oppervlaktes variërend van 50 tot 125 vierkante meter.

 

Het monumentale karakter  van de Bergansiuskazerne zal in ere hersteld worden waaronder de karakteristieke klok op het dak. Reeds is er een onherroepelijke omgevingsvergunning verstrekt waarmee de bouw kan starten op 1 december 2021.

 

Wie is wie

WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger. Zij heeft veel ervaring met de renovatie, transformatie en nieuwbouw van vastgoed op grote schaal. We zijn actief in de 4 grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en omstreken. Kortom: we bouwen en ontwikkelen enthousiast binnen de gehele randstad en daarbuiten. Het team van WJ Vastgoed heeft alle kennis en expertise in huis op het gebied van vastgoedontwikkeling en bouwen. WJ Vastgoed werkt veel samen met zeer ervaren architecten, financiers, aannemers, onderaannemers.