DE VELUWSE PROEFTUIN

DE VELUWSE PROEFTUIN

                                    GEEFT ENERGIE

Een van de wijken in het World Food Center is De Veluwse Proeftuin. Dit is de plek waar je even niet hoeft te ‘rennen’ of waar je juist wel zo het bos in rent. De Veluwse Proeftuin staat voor luxe wonen op een bescheiden, pure manier. De Veluwe wordt de wijk ingetrokken en door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren voegen de huizen en appartementen zich in het landschap. Je woont hier met elkaar in een gemeenschappelijke tuin waar straks misschien wel fruit, groente en kruiden groeien om zelf te proeven.

BEREIKBAARHEID DE VELUWSE PROEFTUIN

De Veluwse Proeftuin ligt aan de noordkant van het World Food Center. Precies tussen de Parklaan en het Sysseltse bos. De Parklaan verbindt straks de A12 met de N224. Hierdoor wordt het World Food Center beter bereikbaar. De toegangsweg naar de woonwijk ligt wat lager en daardoor kijk je straks over het World Food Center heen.

DE EERSTE WIJK

Tussen het Sysseltse bos en de gebiedskern komt een woonwijk met ruimte voor circa 600 woningen. Het gaat om een mix van huizen met een eigen of gedeelde tuin en appartementen. Aan de kant van het bos komt de Veluwenatuur tussen de huizen door.

 

Volledige informatie vindt u op de volgende site:

https://www.nieuwbouw-world-food-center.nl/de-veluwse-proeftuin

 

 

Appartementen fase 1 Veluwse Proeftuin

Appartementen fase 1 laag

Hoekwoningen fase 2 Veluwse Proeftuin

Overzicht fase 1A en 1B