OMGEVINGSVERGUNNING DE GELDERSE STADSTUIN FASE 1 EN 2 AFGEGEVEN

De omgevingsvergunning voor De Gelderse Stadstuin fase 1 en 2 is afgegeven door de gemeente Ede en ligt nu 6 weken ter inzage. Indien er geen bezwaren worden ingediend zal de vergunning half mei herroepelijk worden. En kunnen de appartementen en eengezinswoningen, na het behalen van het verkooppercentage en bouwrijpe grond, ook echt gebouwd gaan worden.

De Gelderse Stadstuin is het vervolg op het inmiddels uitverkochte ‘De Veluwse Proeftuin’. Beide wijken liggen in het World Food Center in Ede.

De Gelderse Stadstuin is het vervolg op het inmiddels uitverkochte ‘De Veluwse Proeftuin’. Beide wijken liggen in het World Food Center in Ede.

De Gelderse Stadstuin bestaat uit appartementen van verschillende grootte én eengezinswoningen. Begin 2022 gaan de appartementen in verkoop en in de zomer van 2022 volgen de eengezinswoningen.

Bewoners van De Gelderse Stadstuin vinden elkaar in de binnentuin, de gemeenschappelijke woonkamer met keuken, in het Voedselbos of op het terras onder de begroeide pergola. Allemaal plekken om voedsel te verbouwen, het klaar te maken én op te eten. Ook in je appartement hebben voedsel en natuur een hoofdrol. De terrassen op het zuiden hebben een verticale kruidentuin en geïntegreerd werk-/eetplateau. Smaakvol tot in detail.

Nadere info vindt u op de volgende site:

De definitieve ingekleurde plattegronden van de appartementen in De Gelderse Stadstuin fase 1 zijn klaar en staan op de website.

Deel deze pagina